Per començar

Arribar a fer sentir sensacions a la gent, veure-la somriure o emocionar-se és un dels plaers més grans que pot tenir qualsevol músic. Al mateix temps, voler que la teva música arribi a la gent demana temps, picar molta pedra, ser creatiu i no perdre la il·lusió. A vegades aquesta feina es fa una mica dura, sobretot si s’ha de combinar amb els estudis/feina i amb totes les activitats que qualsevol jove acostuma a tenir. Després però, en un concert, un bon assaig o qualsevol bona experiència que puguis tenir amb el grup te n’adones que els esforços fets han valgut la pena.

A vegades, fins i tot picar pedra, pot arribar a ser divertit, i estem segurs que el cybeetour serà un d’aquests casos, perquè tot i que són molts dies de concerts seguits i pot ser dur, el fet que el directe sigui tan proper a la gent, poder veure les seves reaccions i establir una petita relació d’uns minuts farà que cada concert sigui especial i diferent. Amés, el concert que tenim preparat ens agrada molt i la majoria de cançons són dinàmiques i divertides de tocar. Com a últim motiu, ens ve molt de gust recórrer els paissatges espectaculars que hi ha a Catalunya i conèixer tots els pobles als quals farem parada (i les seves festes majors!)

Per nosaltres CyBee representa molt més que les nostres cançons i concerts. És una amistat molt important entre nosaltres, una il·lusió, una manera de viure, de viatjar, de passar-s’ho bé, de riure i d’arribar a conèixer altra gent. Per això volem agafar ja la furgoneta i començar el camí d’aquesta aventura, repartir el nostre entusiasme i descobrir les experiències que ens trobarem.

 
Durant aquests dies, la majoria de publicacions que farem seran explicant alguna anècdota, alguna situació catastròfica, penjarem fotografies, algun vídeo si podem… Les reflexions les deixem per començar i acabar el viatge. Mentre duri, més valdrà viure el moment, gaudir tant com poguem i fer-vos arribar aquest dia a dia!

 
Aprofitem també per donar les gràcies a totes les persones que ens volen seguir durant un o varis concerts. Fins aviat!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s